DOPRAVA ZDARMA  na všechny produkty.

Lipe Bag

lipebag_blog

TOUŽÍTE SE ODLIŠIT?

Máme pro vás barevné řešení z kolekce LIPE BAG. Jeho motivace je být chameleón, který zapadne do vašeho života. Batohy můžete nosit k elegantnímu oblečení nebo můžete vyrazit do hor ve sportovním oblečení. LIPE BAG vám bude dělat stále společnost, ať už má být elegán či sportovec.

MATERIÁL:

Produkt je vyroben z plátna, které je opracováno metodou washed in stone – neboli, abychom změkčili dostatečně plátno je zapotřebí použít právě tuto technologii. Poté následuje barvení plátna, tato technika zapříčiní tomu, aby váš LIPE BAG byl originál. Snažili jsme se do každého batohu vdechnout kus své originality. Můžete si jí všimnout na každém kousku batohu. U procesu ručního barvení se každý kousek zabarví na jiný pigment nebo má na sobě originální nádech v látce. Kouzelníci výroby v Pákistanu se snaží pro vás vymazlit každý kousek tak, aby žádný už nebyl stejný.

KŮŽE:

Kůže je ručně šitá na batohy v Pakistánu. Námi vybraný výrobce používá pravou hovězí kůži – useň . Useň, která je na batohu použitá je materiál, který dýchá, žije , absorbuje vše, kam s Vámi jde, ale uvolňuje i vlhkost, mastnotu či nečistotu. Useň má podobnou charakteristiku jako si dokážete představit u kůže lidské. Tak jako my, má své vrásky, nedokonalosti i dokonalosti , drobné jizvy, vrásky či mírné barevné rozdíly, je velmi pevná a také pružná. To vše je zapříčiněno svojí originalitou, je třeba počítat s tím, že je potřeba se o kůži i starat, tak jako se staráte i o svoji kůži, kterou denně nosíte. Při nadměrné vlhkosti , či vystavení dlouhodobému slunečnímu záření, dešti či prachu, může kůže začít pouštět svůj přirozený pigment kůže, začít vrásčit či se deformovat. Pro vás jsme kůži naimpregnovali a také nakrémovali , nyní je kůže chráněna. Doporučujeme Vám 1 až 2 krát ročně přírodní useň ošetřit vhodným přípravkem – impregnací k tomu určeným, tak aby kůže, která žije a dýchá, měla stále krásný a svěží vzhled. Můžete si povšimnout i u některých z batohů, který vám příjde, že z růbní strany kůže je označení, které vám označuje její pravost.
Výška:46 cm
Šířka:32 cm
Hloubka:14 cm
Nastavitelný ramenní popruh:70 cm
Vnitřní kapsa (šxv):15×19 cm
Váha:550 g
Materiál:plátno/kůže
Kategorie:unisex
Velikost notebooku:15″
Vyrobeno:Pakistán
blog_lipebag08

Prohlížením tohoto webu souhlasíte s využíváním souborů cookies.